Bemutatkozás - Dr. Tóth Tivadar

Állatorvosi rendelő Cegléden

A jelenleg működő rendelőt 2003-ban hoztuk létre, amely az előzőhöz képest jobban megközelíthető, a ház lakóterétől izoláltabb elhelyezkedésű.

Dr. Tóth Tivadar – praxisfilozófia

1985-ben végeztem az Állatorvos-tudományi Egyetemen, Budapesten. 

Az első munkahelyem a Ceglédi Állatkórház volt, ahol az elméleti ismereteket gazdagon ki tudtam egészíteni a gyakorlati tapasztalatokkal köszönhetően az akkor ott dolgozó kollégák segítő szándékának.
1989-től klasszikus körzeti állatorvosi munkát végeztem, amibe már beletartozott a kedvtelésből tartott kisállatok ellátása is.

Saját kisállat-rendelőt 1997-óta működtetek. 2017-ben pedig klinikus szakállatorvosi diplomát szereztem.

Célom, hogy a társállatok rendelőben történő gyógykezelésével minél gyorsabban vissza lehessen állítani azok egészségét, illetve minél eredményesebben meg lehessen védeni őket a különböző fertőző betegségektől, védőoltások segítségével. Mindemellett a gazdasági haszonállatok betegellátását, szűrővizsgálatait is biztosítani kívánom a hozzám bizalommal forduló gazdák számára.

“Célom a hozzám segítségért fordulók kiszolgálása,  a társ- és a haszonállatok eredményes betegellátása minél gyorsabban.”

Legfőbb szolgáltatásaink

Ambulás ellátás

Védőoltások

Ivartalanítás

Vélemények

 • Sárik Bea

  Nagyon kedves orvos, és érti a dolgát. Csak ajánlani tudom.


  Sárik Bea
 • Kiss Györgyi

  Magas színvonalú orvosi ellátás, emberséges hozzáállás, nagyon jó asszisztencia jellemzi a szolgáltatást. Külön kiemelendő a türelmes, részletes tájékoztatás és a korrekt árak.


  Kiss Györgyi
 • Búz Botond

  Ivartalanításon voltunk a kutyusunkkal! Precizitás, higénia, szakértelem! Teljes mértékig elégedettek voltunk. Köszönjük!


  Búz Botond
 • Nagy Nóra Bíborka

  Nagyon kedves, alapos, 15 éve járunk hozzá kutyáinkkal.


  Nagy Nóra Bíborka
 • Radics-Kormos Krisztina

  Elvállalt minket a doktor úr pedig messzebbről mentünk, ès császározni kellett a kutyusunkat sürgősen. Idejèt nem sajnálva (munkaidőn túl is) mèrhetetlen kedvessèggel, odafigyelèssel ès szeretettel vègezte a munkáját az asszisztensèvel együtt! Nagyon hálásak vagyunk mindenkettőjüknek. Csak jókat mondhatunk! A századik kèrdèsemre is megkaptam a választ. Köszönjük!


  Radics-Kormos Krisztina